Over ons

WIE?

Achter de schermen van Active Car Trading bevindt zich een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de auto-industrie waardoor u kan rekenen op een professionele aanpak, met kennis van zaken.

Als officiële verdeler van Duitse premium merken, voorheen Latem Motors, hebben we met onze nodige bekwaamheid en opgebouwde contacten besloten om met de oprichting van Active Car Trading de handen in elkaar te slaan om u dit unieke platform te bieden samen met een correcte service.

Al onze wagens worden in onze eigen gespecialiseerde werkplaats nagekeken, onderhouden en voorbereid.
Door als onafhankelijke garage te werken kunnen wij een transparante en vooral een betere prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden in onze werkplaats dan de officiële grote garages.

 

WAAROM?

Wij streven vooreerst naar een persoonlijke aanpak voor zowel de aankoop van uw wagen als de service naverkoop, omdat we begrijpen dat dit geen evidentie meer is en uitermate belangrijk blijft.

Omdat ons hele leven zich steeds meer online afspeelt, neemt Active Car Trading als een van de pioniers in België de stap naar de toekomst om via onze website de mogelijkheid aan te bieden om uw wagen online aan te kopen, gekoppeld aan een persoonlijke service.

Bij ons kan u hierdoor terecht voor een zeer uitgebreid gamma aan kwaliteitswagens met volledige historiek van voornamelijk Duitse merken waarbij u alleen uw keuze hoeft te maken. Alle administratieve en logistieke aspecten van de aankoop van uw wagen worden door ACT geregeld.

HOE?

Onze wagens worden aangeboden vanuit onze eigen stock, of via onze erkende Duitse partners.
Door de verschillende tussenpersonen uit te schakelen, en rechtstreeks bij de Duitse verdelers te kopen kan u genieten van zeer aantrekkelijke voorwaarden en fabriekswaarborgen.
Uiteraard kunnen we ook op bestelling werken om de perfecte wagen voor u te vinden indien deze nog niet ons aanbod beschikbaar is.

In geval van import is de vergoeding voor ACT in de prijzen reeds inbegrepen die op deze website gecommuniceerd worden, voor het regelen van het transport, keuring, douane, Carpass, schoonmaak en aflevering van uw wagen. Er worden dus geen extra kosten aangerekend (behalve de eventuele opties die u wenst bij te bestellen).

Vanuit onze dealership in Nevele worden al uw vragen, reservaties en bestellingen persoonlijk opgevolgd.

ContactBiebuyckstraat 15D1
9850 Nevele
België

T +32 9 281 06 016
E info@activecartrading.be

Contacteer ons

UW VOORDEEL

U ontdekt en bestelt online in no-time uw droomwagen.
U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratie, dit regelen wij voor u.
Dankzij Active Car Trading geniet u van uitzonderlijke kortingen.
De wagen wordt op uw verzoek tegen betaling op uw gewenste locatie geleverd
(max. 14 dagen na aankoop).

Contact

Biebuyckstraat 15D1
9850 Nevele
België

T +32 9 281 06 16
E info@activecartrading.be

contacteer ons

Bankgegevens

IBAN BE03 7310 5209 0284
BIC/SWIFT KRED BE BB

BTW BE0779.773.793

Links

Registratie "MY ACT"

Kantooruren

Maandag tot vrijdag
8.00u tot 12.00u
13.00u tot 18.00u

Zaterdag
Enkel op afspraak

Social Media

© ACT BV 2022 - algemene voorwaarden - PRIVACY POLICY
webcoding by Ozalith.be