Over ons

WIE?

Achter de schermen van Active Car Trading bevindt zich een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de auto-industrie waardoor u kan rekenen op een professionele aanpak, met kennis van zaken. Als officiële verdeler van Duitse premium merken heeft ons team de nodige bekwaamheid en contacten opgebouwd in de sector om u dit unieke platform te bieden.

Vanuit onze dealership in Nevele worden al uw vragen, reservaties en bestellingen persoonlijk opgevolgd.


WAAROM?

Ons hele leven speelt zich steeds meer online af, we zoeken naar snelle maar betrouwbare oplossingen om onze aankopen te doen. Active Car Trading neemt als pionier in België deze stap naar de toekomst, voor de aankoop van uw jonge tweedehandswagen.

Wij zijn uw one-stop-shop voor een zeer uitgebreid gamma aan kwaliteitswagens van verschillende merken waarbij u alleen uw keuze hoeft te maken. Alle administratieve en logistieke aspecten van de aankoop van een wagen worden door ACT geregeld.

Via uw laptop, tablet of smartphone liggen er duizenden opportuniteiten aan uw vingertoppen. ACT voorziet het online platform dat het hele aankoopproces voor u niet alleen efficiënter maakt maar ook sneller, makkelijker en zeer transparant.


HOE?

Door de verschillende tussenpersonen uit te schakelen, koopt u rechtstreeks bij de fabrikant waardoor u kan genieten van zeer aantrekkelijke kortingen en een verlengde fabrieksgarantie van 2 tot 4 jaar.

In de prijzen die op deze website gecommuniceerd worden, is de vergoeding voor ACT reeds inbegrepen voor het regelen van het transport, keuring, douane, Carpass, schoonmaak en aflevering van uw wagen. Er worden dus geen extra kosten aangerekend (behalve de eventuele opties die u wenst bij te bestellen).

ContactBiebuyckstraat 15D1
9850 Nevele
België

T +32 9 281 06 016
E info@activecartrading.be

Contacteer ons

UW VOORDEEL

U ontdekt en bestelt online in no-time uw droomwagen.
U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratie, dit regelen wij voor u.
Dankzij Active Car Trading geniet u van uitzonderlijke kortingen.
De wagen wordt op uw verzoek tegen betaling op uw gewenste locatie geleverd
(max. 14 dagen na aankoop).

Contact

Biebuyckstraat 15D1
9850 Nevele
België

T +32 9 281 06 016
E info@activecartrading.be

contacteer ons

Bankgegevens

IBAN BE23 7340 0472 2491
BIC/SWIFT KRED BE BB

BTW BE0472 982 094

Links

Registratie "MY ACT"

Kantooruren

Maandag tot vrijdag
8.00u tot 12.00u
13.00u tot 18.00u

Zaterdag
Enkel op afspraak

Social Media

© ACT BVBA 2017 - algemene voorwaarden - PRIVACY POLICY
webcoding by Ozalith.be