About us

WIE?

Achter de schermen van Active Car Trading bevindt zich een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de auto-industrie waardoor u kan rekenen op een professionele aanpak, met kennis van zaken. Als officiële verdeler van Duitse premium merken heeft ons team de nodige bekwaamheid en contacten opgebouwd in de sector om u dit unieke platform te bieden.

Vanuit onze dealership in Nevele worden al uw vragen, reservaties en bestellingen persoonlijk opgevolgd.


WAAROM?

Ons hele leven speelt zich steeds meer online af, we zoeken naar snelle maar betrouwbare oplossingen om onze aankopen te doen. Active Car Trading neemt als pionier in België deze stap naar de toekomst, voor de aankoop van uw jonge tweedehandswagen.

Wij zijn uw one-stop-shop voor een zeer uitgebreid gamma aan kwaliteitswagens van verschillende merken waarbij u alleen uw keuze hoeft te maken. Alle administratieve en logistieke aspecten van de aankoop van een wagen worden door ACT geregeld.

Via uw laptop, tablet of smartphone liggen er duizenden opportuniteiten aan uw vingertoppen. ACT voorziet het online platform dat het hele aankoopproces voor u niet alleen efficiënter maakt maar ook sneller, makkelijker en zeer transparant.


HOE?

Door de verschillende tussenpersonen uit te schakelen, koopt u rechtstreeks bij de fabrikant waardoor u kan genieten van zeer aantrekkelijke kortingen en een verlengde fabrieksgarantie van 2 tot 4 jaar.

In de prijzen die op deze website gecommuniceerd worden, is de vergoeding voor ACT reeds inbegrepen voor het regelen van het transport, keuring, douane, Carpass, schoonmaak en aflevering van uw wagen. Er worden dus geen extra kosten aangerekend (behalve de eventuele opties die u wenst bij te bestellen).

ContactBiebuyckstraat 15D1
9850 Nevele
Belgium

T +32 9 281 06 016
E info@activecartrading.be

Contact us

YOU SAVE

Find and order your dream car online in no time.
You don’t need to worry about paperwork. We take care of that for you.
Thanks to Active Car Trading, you benefit from exceptional discounts.
The car will be delivered to your desired location at your request and against payment (max. 2 weeks after the purchase date).

Contact us

Biebuyckstraat 15D1
9850 Nevele
Belgium

T +32 9 281 06 016
E info@activecartrading.be

Contact us

Bank details

IBAN BE23 7340 0472 2491
BIC/SWIFT KRED BE BB

BTW BE0472 982 094

Links

Registration "MY ACT"

Office hours

Monday to Friday
8.00h tot 12.00h
13.00h tot 18.00h

Saturday
Only by appointment

Social Media

© ACT BV 2022 - general conditions - PRIVACY POLICY
webcoding by Ozalith.be